20 Mart 2012 Salı

tişörtten elbise..

Hatırlarsınız geçenlerde tişörtten tunik göstermiştim size..bugün sıra elbiselerde..aslında pek farkı sadece kumaşı daha uzun tutuyoruz..bide ben birazcık farklı ayrıntılar kattım.. İki farklı model yaptım, birincisiyle başlıyorum hemen..


Kumaşların modelleri, desenleri yada kullandığınız tişörtlerin modelleri size kalmış..uzun kollu bir tişörtte kullanabilirsiniz, kısa kolluda..yada eteğinizi uzun veya kısa yapabilirsiniz, desenli ve ya benim ki gibi düz renk..Ben burada gördüğünüz gibi kolsuz bir tişört kullandım, etek kısmında ise ince bir kot kumaş tercih ettim..


Tuniklerden farklı olarak bel kısmına farklı renkte kemer havası verecek bir kuşak kullandım..Aynı şeyi tuniklerde de yapılabilirdi tabi ki.. üst taraftaki fotoğrafta gördüğünüz gibi tişörtler kumaşın birleşim noktasını kapatacak kalınlıkta bir kumaş kestim ve birleşim noktasını ortalayarak kuşağı tişörte sabitledim.. Altı kısmına ise aralıklarla tutturdum, eteği toplamasın diye..


En sevdiğim elbiselerimden biri ve yine bizim kolay yollarla yapıldı ;) Bu elbisem de gördüğünüz gibi beyaza beyaz renk kullanmayı tercih ettim..


Bide farklı olarak yaka kısmına meşhur Kadıköy- cuma pazarından aldığım süsü diktim..Oldu bitti :)


sınır tanımayan bir yaratıcılık, her şey size kalmış :))

5 yorum:

  1. benim favorim beyaz olan ama ikiside çok güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. beyaz olana bayıldım ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. ikiside çok hoş olmuş. yaratıcılığın sınırı yok..

    YanıtlaSil
  4. O yakadaki dantelvari süse bayıldım, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. benim favorim de beyaz olan :)
    çok teşekkür ediyorum hepinize ;))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...