11 Şubat 2012 Cumartesi

takımlarımı nereye koysammm, nerelere sığdırsamm ?

karışan kolyelere, kaybolan küpe çiftlerine, çok sevdiğimiz halde karışıklıktan göremedeğimiz bi tarafta kararan takılara sonn....=))) shopping tv reklamları gibi giriş yapıyımmm dedimm..çünkü gerçekten hepimizde aynı dertler vardır..tam evden çıkarken bi küpe takmak isteriz, bulmayız.. istediğimiz kolyeye bilekliğe ulaşmak için ilk önce; zincirlerin oluşturduğu düğümleri çözmek durumunda kalırız, hemde çoğu zaman..
bende bunun için uzun zamandır kullandığım ve gerçekten çok memnun olduğum bi buluşumu sizle paylaşmak istedimm..



buluşum demek doğru olmaz belki...önceden biyerden gördüm de bilinç altımamı yerleşti, yoksa biri zamanında söledi aklımdamı kaldı, inanın hatırlamıyorum :)) gerçi okadar abartılacak büyük bir buluşd a sayılmaz yani ;) ama sağladıgı rahatlık büyük...

Düşündüğüm şeyi gerçekleştirmek için bi kaç gün harıl harıl strafor yani biliğimiz köpükden aradım aradım..aslında satılıyo ama toplu satıslar olduğu için almadm. Sonunda arka sokağımızdaki inşaatta gördüm ve bi tanecik istedim, sağolsun verdilerde..aşağıda köpükteki hali, biraz dağılmıştı bayadır kullanıyorum çünkü..ondan kusura bakmayın;)


Şimdi ise takılarımı strafor üzerinden alıp mantar panoya yerleşirdim, gördüğünüz gbi..duruşu daha hoşuma gittiği için değişiklik yaptım..yoksa ikisi arasında pek bi fark yok. İstediğinizi kullanabilirsiniz ;)


Tabi küpelerde panoya sıralandı.. Kolye ve bileklikleri asmak içinse toplu iğlenelerden faydalandım.. İğneleri panoya biraz eğimli takarsanız üzerine astığınız kolye rahatlıkla duruyor.. Hatta öyleki benim tahmin ettiğimden çok daha fazla ağırlığı taşıyo yani...bu gördüğünüz minik kutu içinde bütün küpe arkalarını topladım....


Bu arada en önemli şeyi unuttum..Bu panoyu dolabımın yan tarafına çivi yardımıyla sabitledim...


buda havlu kağıtları taktığımız, bir milyoncudan alınma bişey :) bizde bayadır duruyodu, bi gün dedim bunada bütün bilezikleri koysam..oohh ne guzel düzenli oldu herşey=))

umarım işinize yarıyacak pratik bir bilgi vermişimdir size.....=))

4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...