26 Şubat 2012 Pazar

karakış kurtarıcısı -2

ilk örgü deneyimimi gerçekleştirmiş bulunmaktayımm..:D bitireli bir haftayı geçti nerdeyse ama anca yazabiliyorum..bazı gunler gerçekten birden zaman geçiveriyo..bi yandan yeni bişeyler yapma telaşı bi yandan fotoğraf çek fln..:) zaman akıveriyo anlıcağınız...

boyunluk : ev yapımı
yelek: metro
tişört: lcw

Bugün daha öncedende paylaştığım boyunluklardan paylaşıcam. Farklı bi model oldu bu sefer ve en önemlisi ben yaptım, deminde dediğim gibi ilk deneyimim..bu sefer ki daha kolay ve daha düz bi model. Fiyonk yerine düğmeler kullandım buda modeli sporlaştırdı..Örnek çok kolay ben yeni öğrendim ama çoğunuz biliosunuzdur :) düz örgü die tabir edilen örgü modelinden ördüm ve yaklaşık 110-120 ilmekle başladım..aslında uzunluk ve genişlik isteğe bağlı.


Buarada been başına ve sonuna lastik yapmadım, bu yuzden de uçları kıvrılma yapıyo..Siz isterseniz lastikle başlayıp, lastikle bitirebilirsiniz..
Örgü olayı bittikten sonra; takılınca boyun kısmının oturması için iki tane ilik gibi bişey yaptım..bunun için isterseniz zincir çekin, isterseniz saç örgüsü gibi yapın ki ip daha kalın olsun, sonra boyunluğunuzun üstüne tutturun. Düğmeleri ilmiğin biraz daha ilersine takın ki düğmeleri bağlayınca o kısım boyununuza daha güzel otursun, hemde süslü dursun :D


boyunluk: el yapımı
kot gömlek: mango

Gerçektende çok şık ve pratik değil mi ?
Bu arada yeni sayfama bekliyorummmm :D
Sevgilerle..
Miraçe

1 yorum:

  1. İyi günlerde kullan çok kullanışlı aynı zamanda da şık ben de uzun süredir örmek istiyorum bir türlü cesaret edemedim,acemilik işte,zahmet olmazsa boyunluğun uzunluğunu ölçermisin.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...