19 Şubat 2012 Pazar

keselim yapıştıralım yenileyelim =)

hani eskiden, mutfak dolaplarının iç kısımlarına annelerimizin yapiştırdığı duvar kağıdı tarzında metreyle satılan yapışkanlı kağıtlar vardı ya..işte onları kesiyoruz, yapıştırıyoruz, yeniliyoruz  :D

Yıllar önce bi arkadaşım dolabının kapaklarını kaplamıştı odasına uyumlu olsun die..güzelde olmuştu. Bende evimizdeki sehpaları kaplamaya karar verdim. Çünkü üstelerinde sıcaktan beyaz beyaz lekeler oluşmuştu. O hallerinin fotoğrafını çekemedim, çünkü bunları blog açma fikrinden kısa bir süre önce yapmıştım..


Bu bitmiş halleri..ben biraz daha doğal görünüm olsun diye ağaç desenli olan kağıtları kullandım..ama renk renk desen desen istediğiniz gibi bulmanız mümkün..


Dediğim gibi yapmadan önce çekme şansım olmadı, görmeniz amaçlı kenarını kaldırımdım biraz..Basit bişey aslında..Sadece yapıştırırken hava kabarcığı kalmaması için biraz dikkat istiyor..Ben üstüne yapıştırdıkdan sonra fazlalıklarını kestim..siz isterseniz önce ölçüsünü alın kestikten sonra yapıştırın..


Bu da  arkadaşımın odası..Can sıkıntısından nabsak die düşünürken onun da dolabını kaplamaya karar verdik :)) Sıradan olmasın diye de bi çekmeceyi kapladık, birini biraktık..yalnız beyaz kapladığımız için içi gözükmesin die iki kat yapiştırdık..sonuçta bu görüntüyü elde ettik.. ;)

bence kısa yoldan eşyaları yenilemek için kabul görecek bi yöntem :D:D:D

2 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım güzel çalışma, bloğunu ziyarete geldim ,bana da beklerim (Ferideco),güzel paylaşımlarını 4 gözle bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederimmm :))))))))
    güzel blogunuzu artık bende takipteyimm :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...