25 Nisan 2012 Çarşamba

çerçeve yenileme..

 Geçen gün evden çıkarken gözüme girişte asılı duran çerçeveler ilişti. Okadar sadelerdi ki, bize bişeyler yap diye arkamdan bağırdılar sanki..=))) Tabi dururmuyum, kıyamadım hemen yaptım !


Dediğim gibi evde eskiden kalma düz, boyasız çerçeveler vardı, yanlarına yenilerini de ekledim daha çok olsunlar diye.. Daha sonra hepsine biraz renk kattım ve böylece yenilemiş oldum..


Çerçevelerim boyasız ve verniksizdi yani yapıcağımız işlemlere uygun bir haldeydi. Eğer sizinkiler boyalıysa da biraz zımpara yapın..Buarada merek edenler için çerçeveler ikeadan alındı, 3 tanesi 5 milyon :)


Ben tüm çerçeveleri farklı farklı renklere boyadım, yaz da geldi ya uyum sağlasın dedim. Belki kışın yapsaydım ozaman koyu renk yapardım :p
Boyaları kuruduktan sonra, vernikledim. Bu güne kadar hep normal vernik kullanıyordum ama bu sefer sprey vernik kullandım kesinlikle büyük rahatlık tavsiye ederim :)


                                                                            

Vernikte kuruduktan sonra üzerlerine farklı düzenlerde saman iplerden yapıştırdım. Yapıştırma işlemi içinse her zaman ki gibi sıcak silikon kullandım..Saman ipleri ben hobi marketten aldım, bulunabilcak bişey yani..Eğer bulamazsanız normal kurdele de kullanabilirsiniz yada hiç bişey koymasanızda olur..
Süsleme işlemlerini tamamladıktan sonrada çift taraflı bantla duvara yapıştırdım..

Elinizini vicdanınıza koyun, güzel olmamışmıı ?? :D



4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...