30 Temmuz 2012 Pazartesi

'm panosu..

Aslında harf panosuda diyebilirz.. Ben harfler içinden en sevdiğim 'm' harfini seçtim, baş harfim olduğundan doolayı ;))


Ama siz farklı şeylerde üretebilirsiniz. Mesela daha küçük boyutlardaki harfelerle, isim yazabilirsiniz, ya da kapıya hoşgeldiniz, home gibi yazılar yazabilirsiniz. Küçük küçük sallanan harflerde çok tatlı olabilir..


 Şimdi ne yaptığımı anlatıyorum..İlk önce harfi yerleştireceğim panoyla işe başladım.. Pano dediğimde eski bi çerçeve aslında. Çerçevenin arkasını, önünü çıkardım ve içine birşeyler yerleştirilecek kıvama getirdim :)


Çevçeveyi favori renklerim olan beyaz, sütlü kahve ve turkuaza boyadım.


 Ancak boyaların  birbirine temas ettiği noktalar gözüme karışık geldi; bende o kısımları kamuflaj etmek amaçlı yukarıda gördüğünüz gibi çeşitli fisto ve dantellerle hem süsledim hemde karışıklığı kapattım.
Buarada dantellerin beyaz olanlarını çay içinde bekleterek sizde eskimiş görüntüsü verebilirsiniz, unutmayınnn!:)

Harfi yapmak için ben model hamuru ( hava ile kuruyan ) kullandım. Ama siz polimer kil ( ısı ile kuruyan)kullanabilirsiniz ya da tahtadan ve ya strafordan kesilmiş harfler kullanabilirsiniz..
Yalnız atlamamanız gerek bi durum var, özellikle hamur kullanmayı tercih edenler; hamurlar kurumadan harfleri asacağınız delikler açmalısınız ;)


Harfimi gördüğünüz gibi mora boyadım ve üzerine peçete dekupe ettim. Boş kalan yerlerede toplu iğnenin arkasıyla puantiyeler yaptım.. 


Son olarak panomu, duvarda bekleyen çivimle birleştirdim :)
ayyy yerimm yerimm!
:)

4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...