8 Ağustos 2012 Çarşamba

at kuyruğu tokası






Kim kardashian bi 'at kuyruğu' tokası takmış, patlamış gitmişşş :)
Peki ya yapımı ?
Ay alla sen ya böle kolay bişey yok! :)))
Elinizde yaklaşık bi buçuk metre, belkide daha kısa zevkinize kalmış artık, zincire ihtiyacınız var bide tarak şeklindeki tokalara..Hatta lastik toka bile olabilir, bu konudaki bombayı az sonra patlatıcam, çok şaşırcaksınız :)
he bide zinciri süslemek için minik aparatlar lazım bize..





Buarda biz hazır bi kolyeyi bozup yaptık..
Şimdi, zincirinizi en az 3 sıra olacak şekilde uzundan kısaya parçalara bölün..Burada önemli olan, at kuyruğunuzu ne kadar tepeden topladığınız ve tokanın ne kadar abartılı olmasını istediğiniz. Zincirlerinizin uzunluklarını ona göre ayarlamalısınız..
Zincirleri ayarladıktan sonra uzundan kısaya taraklı tokanın dişlerine geçiriyorsunuz..
Tarak tokanın fotoğrafını çekmeyi unutmuşum ama google yazınca gösteriyor hemen :D




Sonuçta at kuyruğu tokası hazır..Size en başta bahsettiğim bombaya gelirsek; aynı tokanın hatta şöle söyleyeyim; düm düz zincir düşünün, süsü olmayan ve lastik tokaya tutturulmuş hali..Sizce fiyatı ne kadar olabilir ??
Böyle bişey yok yaa, yapmayın etmeyin yazıktır günahtır. Aç insan falan doyurun ben size bedavaya yaparım aynısından vallahi:) Bi tokaya 250 TL verilirmi ??

Hadi sizde; günlük kullanım için olmasa bile özel günlerde kullanmak için birer tane yapın bu tokadan..Hazır at kuyruğuda moda zaten, havanıza hava katın ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...