18 Aralık 2012 Salı

yılbaşı boyunluğu ;)

En çok tıklanılan, en sevilen projelerden biri..Heleki soğuklar artık kendini çokça hissetirirken :D
Ve ufak bir süprizle ;) Süprizi en son söylicem, ama önce nasıl yapıldığını anlatmakla başlıcam..


İlk önce itiraf etmeliyim ki, bu boyunluğu ben örmedim, çünkü saç örgüsü yapmayı bilmiyorum ve aslında örgü örmeyi sevmiyorum :) Bende bu konuda anneannemden destek istedim oda sağolsun bana yardımcı oldu..
Boyunluğa 4 numara şişle, 90 ilmek atarak başlandı..İp biraz ince olduğu için anneannem dayanamayıp iki kat ipten örmüş, çokta iyi olmuş, bu boyunluğa daha dolu bi görünüş sağlamış..Bu ayrıntıların dışında modele gelince; başlangıç ve bitiş kısımlarına lastik yapıldı, ara kısım ise düz örüldü sadece, boynun köşesinde kalacak noktaya saç örgüsü yapıldı..


Peki bu boyunluğun neresi yılbaşı boyunluğu derseniz, pon ponların yerini alan yılbaşı ağacı ve kartanesi bize yılbaşı havasını yaşatan :) İşin bu kısmı ise anneme düştü, Bu minyatür süsler tığ yardımıyla yapıldı..


Ben yine her ihtimale karşı boyunluğun pon ponlarınıda, elimde ip kalmışken hazırladım..
Sıkılma durumunda kar tanesi ve çam ağacı çıkarılıp yerine ponponlar kolayca monte edilebilir..


Peki işin süprizi ne? Açıklıyorumm.. :)
Geçen günde bahsettiğim, yapmayı planladığım çekilişimde, çiçek toplarının yanında bu boyunlukta yerini aldı..:D Bu boyunluğun ve diğer hediyelerin sahibi sizde olabilirsiniz..Takipte olun!;)
Çekiliş için tık tık!
Bu arada yeni sayfama bekliyorummmm :D
Sevgilerle..
Miraçe

3 yorum:

  1. Boyunluğa bayıldım ve çekilişini bekliyorum mutlaka katılacağım :) Ben de bir oje bloggerıyım ve yakında bir çekiliş planlıyorum senin gibi hazırlık aşamasındayım. Çekilişim için izleyicilerimden öneriler, yorumlar bekliyorum eğer yakında yapacağım çekilişime katılmak veya çekilişim için bana bir öneride bulunmak istersen oceciklerim.blogspot.com uğaraman yeterli, yorumların beni çok mutlu eder :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oncelikle guzel yorumun icin cok tesekkur ederim ;) cekilis icin hazirlik asamasi gercekten zormus, insan bi turlu hediyelere karar veremiyo :) bende ojelerle cok ilgileniyorum, belki gormussundur, o nedenle cekilisine seve seve katilacagim.. Kolay gelsin ;)

      Sil
  2. veee google plusta da paylşaştım....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...