24 Mayıs 2012 Perşembe

çirkin kurbağa prens :)

ojelerden ne kadar uzak kalmışızzzzz, kimse de uyarmıyor:) zaten öyle bir durumdayım ki gördüğüm her şeyi yapıp paylaşmak istiyorum, daldan dala konuyorum o yüzden de:) Bugünkü dalım da, girişten anlaşılacağı gibi oje:)


Çirkin kurbağa prens ojesi yapıcaz bugün. Bu modeli biri bana internetten göstermişti yapabilirsin diye, bende yaptım..Bu ojeleri yapmak içinse bize lazım olan şey dotting toollarımız dotting tool neydi diyenler, tık tık!:) Bu arada dotting toollarınız yok ise; kürdan kullanabilirsiniz yada ince uçlu ojeler kullanarak şekillerinizi çizebilirsiniz..


Şimdi; yüzük parmağımıza kral tacı yapıyoruz, baş parmağımıza ise çirkin bi kurbağa yapıyoruz, daha sonra bunları birleştirip çirkin kralı ortaya çıkarıcaz :)


Yakından fotoğraflarını koydum ki, baka baka rahat çizersiniz. Mesela tacın noktalarını yaparken siyahla çevresine kontur çizmeye uğraşmayın, onun yerine büyük bi siyah nokta yapın sonra ortasına daha küçük bi altın sarısı nokta..kurbağanın gözleri içinde aynı şeyi yapabilirsiniz..


Bu arada gördüğünüz gibi ben diğer parmaklarıma fransız manikürü yaptım ama, normal fransız maniküründen farklı olarak diğer parmaklarımla uyumlu olsun die altın sarısı ojeyle çizgi geçtim..


3 yorum:

  1. çok minnoş olmuş, aksam uğraştığını gördüm ne yapıyo bu diye düşündüm, çok güzel olmuş ama bayıldım.ellerine sağlık kardeşleri

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar farklı bir çalışma ellerine sağlık canım espirili ve güzel bir tasarım

    YanıtlaSil
  3. -çok teşekkür ederim cnm :)

    -kardiş evde sorsaydın keşke sende ahhahaa

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...