15 Mayıs 2012 Salı

erkekler için mezuniyet önerileri ..

Erkekler gözünüz aydın, başladık bakalım..Artık blogda sizede yer var!:) Gerçi diğer konularıda kaçırmayan, gizli takipçilerim var onların da farkındayım ;)) Ama sürekli direk bize yönelikte bişeyler olsun diyen arkadaşlarımı kıramadım ve haklı olduklarını düşünerek yazmaya başladım..
Özellikle giyim kuşam konusunda fikirlerimi paylaşmaya çalışıcam, aynı zamanda da sizlerinde dikkatine çekebilecek el işi şeyler yapmaya çalışıcam..Tabi bunların hepsi birden olmuyor yavaş yavaş hepsini yapıcaz :D:D Hadi bakalım zevkime güvenenler buyrun sizin köşeniz, mezuniyet fikirleriyle başlıyor :D

Bu bahardan yaza geçiş dönemi bana düğünlerin, mezuniyetlerin habercisi gibi geliyor. Her iki durumda da mevcut olan telaşta en büyük dert ne giysem derdidir heralde. Bu durumun sırf bayanlar için geçerli olduğuna inanmıyorummm, biz olayın gözüken yüzüyüz arkada bide siz varsınız :)


Bu güzel ve anlamlı geceleri olabildiğince rahat geçirmek çok önemli ve bence rahatlık; kesinlikle, giyidiğiniz kıyafetin içinde kendinizi iyi hissetmeniz yani kıyafetinize olan güveniniz! Bu her zaman için böyledir. Giydiğiniz kıyafeti sevin :)


Ben diyorumki bugünler bidaha gelmez, oyüzden klasik çizgilerden uzaklaşıp gecenize kıyafetlerinizle renk katın!



Zaten bu sene canlı renkler çok moda. Eğer sizde bunları dozunda kullanmayı bilirseniz hem modaya ayak uydurmuş olursunuz hemde davetlerdeki ilgi odağı olabilirsiniz :)


Yani renk olayınıda bu kadar abartmayın, tabi :)))))))))))))))))))



Siyahlardan vazgeçemeyenler bunlarda sizin için beğendiklerim. Siyah bir ceketin içine giyeceğiniz Koyu kareli bir gömlekle veya güzel bir kotlada şıklığınızı tamamlayıp modern bi havaya bürünebilirsiniz.


Birgün bir erkekte beyaz pantalonlu bi tarzı beğenebileceğim aklıma gelmezdi gerçekten.. Ama bu kreasyon gerçekten hoş değil mi ? Hemde bu tarz organizasyonlar için alışılagelmişin de dışında ;)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...