10 Ağustos 2012 Cuma

hepimiz kraliçeyiz!



Özel günlerinizde sizi yalnız bırakmayan dostlarınızla ortak bi noktada buluşup, hem kendilerini özel hissetmelerini sağlayıp hemde sizden hatıra kalıcak özel hediyeler vermek istemezmisiniz? :)


Bu özel günler içinde neden bi kına gecesi, bekarlığa veda partisi veya doğum günü partisi olmasın ki, gerçi geriye de pek bişey kalmıoo ;))
Bizde böyle özel bir gün için, keçeden bu taç şeklindeki rozetleri hazırladık..Hatta hepsini tek tek tüllerle sarıp renkli iplerle bağladık ve başta da dediğim gibi misafirlere ufak hediyeler hazırladık..


Rozetleri çeşitlendirmek, renklendirmek tabikide mümkün..Çeşit çeşit rozetler yapılabilir. Hatta bütün rozetler farklı modellerde yapılabilir ve böylece her misafire farklı bi rozet denk gelebilir. Gerçi bu durum karışıklığa neden olabilir :D Böle bi durum istemeyiz :D
Fikir hoşunuza gittiyse ve bu rozetleri beğendiyseniz, sizin içinde bunlardan hazırlayabilirim yada siz benden ilham alın kendinize hazırlayın, kendinize yapın ama; ticari amaçla kullanmayın ;)

4 yorum:

  1. çok sevdim bu postu.. Biz ya prensesiz ya da kraliçeyiz :) ama neticede her zaman özeliz :))
    Bende deniycem bunlardan fikir için teşekkürler :) emeğin için ellerine sağlıkk ;)

    YanıtlaSil
  2. bende öyle düşündüm! güzel yorumların için çok saol ;)

    YanıtlaSil
  3. merhaba.nasıl yaptıgınızı yazarmısınız acık cekılde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıda da bahsettiğim gibi, keçeden istediğimiz şekilleri kesip süsledik, arka kısımlarına da yaka iğneleri taktık, bu kadar :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...