8 Kasım 2012 Perşembe

zımbalı beyaz converse;

 
 
Zımba modayken, converseleri zımbalamamak olur mu? Hepinizin evinde eski converseleriniz duruyordur kesin, bence size deneyin bu zımbaları..Zımbaların bir kısmını zımba makinesi yardımıyla, bir kısmını ise yapıştırıcı yardımıyla tutturdum..Zımba makinesinden daha önce bahsetmiştim size..

 
Evet işe; ayakkabının yan taraflarını süslemekle başladım. Gördüğünüz gibi kurşun kalemle zımba yapıcağım deseni çizdim. Zımbaları bu desen boyunca makine yardımıyla tutturdum.. 
 
 
Ayakkabının burun kısmına makine girmediği için; oradaki zımbaları yapıştırdım. Yalnız şöyle bi sorun oluştu; sıcak silikonla direk yapıştırdığım zaman bir süre sonra zımbalar attı, zaten bu beklediğim bir durumdu, çünkü silikonla parlak yüzeylere birşey yapıştırmak mümkün değil.
Daha sonra bally ile yapıştırayım dedim ama oda olmadı, çünkü converseler beyaz olduğu için bally sarı sarı gözüktü alt tarafta..
 
 
Çözümü şu şekilde buldum, ayakkabının burun kısmının genişliğinde bir keçe parçası kestm ve keçeyi ayakkabıya bally ile yapıştırdım, Zımbalarıda, keçenin üzerine silikonla yapıştırdım; şimdilik bir sorun yok ;)
 
Arka taraflarını ise gördüğünüz gibi 3 tane zımba ile şenlendirdim :)
Ve sonuç;
 
 
Öncesi..
 
 
Sonrası..;)
 
Yakında bir converse modeli daha var kaçırmayınnn! ;)

11 yorum:

  1. çok güzel olmuş harika :)

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyorlar ^-^

    YanıtlaSil
  3. Güzel fikir.Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Ben de zımbalı modellerden almayı düşünüyordum, sanırım evdeki converselerden bu işi kendim de halledebilirim!! Fikir için teşekkürler :)
    http://bb-shoppingtogether.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemekten bisey cikmaz bi deneyin bence :)) cok tesekkur ederim buarda ;)

      Sil
  5. Ben de şuan aynı şeyi düşünüyorum fakat merak ettiğim makineyle zımba yapınca ayakkabının içinden rahatsız etmiyor mu? Ben topuklu ayakkabılarımı zımbalamayı düşünüyorum makinayla?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acikcasi bi rahatsizlik vermedi ama ayakkabiya gorede degisebilir, istersen bi tane dene yada direk disli zimbayla yap :)

      Sil
  6. Dişli zımbayla o ayakkabıyı delmem imkansız :))) yani tane tane delik açmam gerekebilir kumaş değil neticede :)) teşekkür ederim bi çare bulucam artık :) makine aldığıma pişman oldum valla. İyice araştırmadan girmemek lazımmış bu işlere :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...